Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

FOTO Peste 50 de copii și tineri cu nevoi speciale din Asociația „Freamăt de Speranță” s-au întâlnit cu Moș Crăciun, la a VII-a ediție „Și tu poți fi Moș Crăciun”

Peste 50 de copii si tineri cu nevoi speciale din Asociatia Freamăt de Speranță s au intalnit cu Mos Craciun si anul acesta la eveninentul „Si tu poti fi Mos Craciun”-editia a VII a ,eveniment organizat de catre Asociatia Freamăt de Speranță cu sprijinul gazdelor noastre Salon Medieval-restaurant Wenghle si a Asociatiei Dreptul Basarabiei din Iasi.
Mos Craciun anul acesta nu a venit din Laponia ci a ajuns din Germania ,Iasi,Bacau,Bucuresti,Falticeni,Constanta,Suceava si Gura Humorului.

Oameni din toate aceste tinuturi mai sus amintite au ajuns la C lung sa cunoasca copiii si sa felicite echipa de terapeuti a Clinicii Sfantul Nectarie, echipa care zi de zi sustine in terapii aceste cazuri cu reducere de 50% din costurile sedintelor iar la cazurile sociale 100%.
Copiii si tinerii ce l au intalnit pe Mos Craciun au colindat ajutati de voluntari de la Scoala Gimnaziala Pojorata si Scoala Gimnaziala Teodor Stefanelli.

Masa incarcata cu bucate alese a fost sponsorizata de Restaurant Wenghle iar la darurile copiilor a contribuit si domnul Spinu Oleg cu 100 pachetele de dulciuri si 30 cutii cu biscuitei deliciosi.
Din scurtul program artistic nu a lipsit imnul Asociatiei Freamat de Speranta scris de Sebi Craciun , initiatorul acestui proiect si fondatorul Asociației,imn cantat in incheierea evenimentului de intreaga sala.

A fost un moment emotional ce a lasat in suflete caldura si lumina iar in urma evenimentului s au adunat 2000 lei pentru proiectul maret al anului 2020 ( Centrul de zi Sfantul Nectarie ) donati de catre Ascociatia Firesc din Suceava ,1000 lei donati de Asociatia dreptul Basarabiei si alti 1770 lei adunati de la prietenii din sala pentru proiectul Masina Sperantei.(proiect ce implica achizitionarea unei masini adaptate persoanelor cu nevoi speciale din Asociatie).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*