Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Accident de muncă într-o hală a Betty Ice! Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 2

Un accident de muncă a avut loc joi, în incinta unei hale care aparține societății Betty Ice SRL din municipiul Suceava, Un bărbat de 57 de ani, angajat al SC Sonic SRL, ca electrician, a căzut de la etajul 2 în timp ce lucra în hala respectivă. Ion B. împreună cu un coleg de-al său, în timpul programului de lucru, s-au deplasat SC Betty Ice SRL la o hală în construcţie, cu destinaţia de depozit frigorific, unde au un contract de mentenanţă şi urmau să aibă o nouă lucrare și au urcat la etajul al doilea al halei pentru a stabili un necesar de materiale.

Pe placa fiecărui etaj se află o gaură, spaţiu prevăzut pentru a fi amplasat liftul, iar într-un moment de neatenţie, omul a căzut în gol de la o înălţime de 9 m. Colegul său a sunat la 112, iar bărbatul a fost transportat la spital.

Din păcate, din cauza leziunilor suferite, bărbatul a decedat. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă” și „ucidere din culpă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*