Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Maria, o fetiță de opt ani din Suceava, nevăzătoare, a murit după ce a căzut pe scări

O fetiţă nevăzătoare de opt ani, din Suceava, a decedat în această dimineaţă la Spitalul de Neurochirugie Iaşi. Ea a fost internată ieri când a căzut pe scările Liceului Special Moldova din Târgu Frumos, de la etajul al II-lea. Fetiţa era elevă în clasa pregătitoare fiind nevăzătoare. Inspectoratul Şcolar şi Poliţa fac cercetări în acest caz. Sunt vizaţi pedagogul care era de serviciu şi directorul unităţii şcolare. Poliţa a deschis un dosar de urmărire în acest caz, scire Ziarul de Iași. Contactaţi telefonic, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi au menţionat că deocamndată nu există un rezultat al anchetei, însă sunt efectuate cercetări încă de la prima oră a dimineţii.

De la prima oră am fost într-o comisie de cercetare în şcoală pentru o cercetare preliminară a ceea ce s-a întâmplat la Liceul Special din Târgu Frumos. Sunt în acest moment două comisii care îşi desfăşoară activitatea, comisii de verificare. Este vorba de o comisie care este orientată spre cercetarea disciplinară a pedagogului care răspundea de fetiţă ieri în intervalul de timp în care s-a întâmplat accidentul, iar a doua comisie este orientată spre cercetarea disciplinară a directorului unităţii de învăţământ”, au menţionat reprezentanţii ISJ Iaşi.

În ceea ce priveşte concluziile, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean nu se pot pronunţa încă, subliniind că „deocamdată demersul este în desfăşurare”. De asemenea, la întrebarea dacă sunt camere de supraveghere, reprezentanţii Inspectoratului au declarat că „există camere de supraveghere, a fost înregistrat episodul şi este pus la dispoziţia celor care efectuează cercetărea”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*