Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Controale ale polițiștilor în bazarul Suceava, în piețe, dar și la mai multe societăți comerciale. Șase persoane prinse cu țigări de contrabandă

Polițiștii suceveni au efectuat, miercuri, mai multe controale  atât la comercianţii din pieţele şi bazarul din municipiul Suceava, cât şi la diferite puncte de lucru ale unor societăţi comerciale sau a altor entităţi de pe raza județului care aveau ca obiect principal vânzarea produselor alimentare şi nealimentare. Polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale au desfășurat activități specifice care au dus la prinderea în flagrant delict a 6 persoane, respectiv Haucă Varvara, de 62 ani, Polocoșeriu Andrei, de 46 ani, Tarcău Dorina, de 61 ani, Agapie Ileana, de 58 ani, Condrov Mihaela, de 30 ani și Serdiuc Niculina, care dețineau sau comercializau ţigarete de provenienţă extra-comunitară.

Andrei Polocoșeriu a fost reținut pentru 24 de ore.  Întreaga cantitate de 49.900 țigarete de provenienţă extra-comunitară identificată a fost indisponibilizată.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul I.P.J Suceava – SICE – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sub supravegherea procurorilor de caz din cadrul unităţilor de parchet competente, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*