Vineri 07 August 2020, Actualizat acum 219 zile 12:00 am

 

Jaf ca-n filme la o farmacie din Suceava! Hoțul a fost prins de polițiști

Foto: nationalisti.ro

Un bărbat de 33 de ani, din Broșteni, este cercetat de polițiști după un jaf la farmacia Catena din centrul municipiului Suceava, produs luni seară. Individul a pătruns în interior,  s-a apropiat de una din farmacistele aflate în serviciu și prin amenințarea cu un cuțit, a tras-o cu forța spre casa de marcat. Amenințând-o și pe cea de-a doua angajată, bărbatul a solicitat să i se dea banii proveniți din încasări. Acesta a condus cele două farmaciste în spatele tejghelei, ținând amenințător un cuțit, iar de acolo a sustras din casa de marcat suma de aproximativ 680 lei, după care a încercat să părăsească farmacia.

Unul dintre clienții aflați în interior a încercat să blocheze ieșirea autorului, ținând ușa de acces. Bărbatul  s-a lovit violent de ușă, după care a revenit lângă una din farmaciste și a amenințat-o din nou cu cuțitul, pentru a-și asigura scăparea. Astfel, clientul l-a lăsat pe autor să părăsească farmacia.

Imediat, polițiștii au început căutarea individului și l-au găsit  în sala de jocuri situată în incinta E-Gros Suceava. Acesta se numește Cristian Tumurug. Când i-a văzut pe polițiști se manifesta violent și avea asupra sa un cuțit, dar oamenii legii l-au imobilizat.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*