Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Şoferi cheflii traşi pe dreapta de poliţişti. Cât de beţi erau la volan

Polițiștii atrag din nou atenția supra pericolelor generate de consumul de alcool la volan. Și în cursul zilei precedente polițiștii au fost în trafic și au întocmit dosare penale celor identificați băuți la volan.

La 07.12.2019, ora 01.08, patrula de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei mun. Suceava, a oprit pe str. Universității, din localitate, autovehiculul condus de un tânăr de 22 ani, localnic și întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,43mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

La 07.12.2019, ora 19.48, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier au oprit în trafic autoturismul care circula pe DN17B in comuna Dorna Arini, condus de un bărbat de 30 ani, din com. Dorna Arini.
Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea „conducere sub influenţa alcoolului”.

La 07.12.2019, ora 21.05, pe raza mun. Rădăuți, respectiv pe str.1 Mai, polițiștii din cadrul Poliției mun. Rădăuți, au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 34 ani, din com. Frătăuții Noi,.
Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevarea de probe biologice de sânge.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea „conducere sub influenţa alcoolului”.

La 07.12.2019, ora 23.10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Suceava l-au depistat pe un tânăr de 27 ani, din com. Ilișești, în timp ce conducea autoturismul pe raza loc. Ilişeşti, având dreptul de a conduce suspendată pe o perioadă de 90 zile, din 10.09.2019 până în 08.12.2019.
Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere cu dreptul de a conduce suspendat”.

La 07.12.2019, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Salcea au oprit pentru control pe str. Aurel Stanciu, din oraș Salcea, autoturismul condus de un bărbat de 42 ani.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*