Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Curtea IPJ Suceava „invadată” de porci mistreți. Animalele, gonite de jandarmi

Sâmbătă, 7 decembrie a.c., în jurul orei 02.20, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a fost primită o sesizare telefonică din partea ofițerului de serviciu de la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava cu privire la faptul că un grup de porci mistreți a intrat în curtea acestei instituții.

În zonă s-a deplasat un echipaj format din 4 jandarmi, care a găsit turma formată din aproxiumativ 15-20 de animale sălbatice în curtea interioară a inspectoratului de poliție. Jandarmii au făcut zgomot și au folosit lanternele, iar turma a părăsit zona, îndreptându-se spre Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Suceava.

Ulterior, echipajul de jandarmi s-a deplasat în parcul din apropierea Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, unde a identificat încă doi porci mistreți. A fost izolată zona, iar animalele au fost direcționate, de asemenea, spre stațiunea de cercetare.

Intervenția s-a finalizat în jurul orei 04.00, la aceasta participând și efective din cadrul Poliției Municipiului Suceava și Poliției Locale Suceava.

Jandarmii recomandă cetățenilor să sesizeze prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 orice situație de acest gen și să respecte indicațiile forțelor de ordine care gestionează aceste situații.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*