Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

TOP 3 cele mai cautate patuturi de bebelusi si avantajele lor!

Pentru orice nou-nascut este foarte important tipul de patut pe care il alegi pentru el. Avand in vedere faptul ca acesta isi va petrece foarte mult timp acolo, mai ales in primii doi ani de viata, este esential ca mediul ce il inconjoara sa fie sigur si confortabil. Pentru ca bebele sa aiba toate conditiile de care are nevoie pentru a se dezvolta corect, pentru a se simti cat mai relaxat atunci cand isi petrece timpul dormind sau jucand-se in patut, este necesar sa alegi un produs confectionat din materiale care sa se imbine perfect cu dorintele si asteptarile pe care le ai.

Astfel, in momentul in care vrei sa amenajezi camera bebelusului, tine cont de culorile pe care urmeaza sa le abordezi pentru decorarea incaperii. Patutul trebuie sa se integreze perfect in interiorul dormitorului, iar pentru asta afla ca ai de ales dintr-o gama larga de categorii de patuturi in functie de materialele din care sunt confectionate, in functie de forma, dimensiuni, accesorii si nu numai. Astfel, poti alege, de exemplu, patuturile din lemn de la Babyneeds sau chiar pe cele pliabile din poliester, ori din panza.

Iata care sunt cele mai populare patuturi pentru bebelusi!

  1. Patutul din lemn 

Este bine sa stii inainte de a merge sa il achizitionezi ca acest tip de patut pentru bebelusi este preferatul celor ce urmeaza sa aiba un copil si vor sa amenajeze spatiul pentru el. Produsul se afla printre primele variante de luat in calcul pentru cei care au o camera separata pentru copil si care stiu ca il vor lasa pe micut si singur pe durata zilei, deoarece acesta este foarte sigur. Un alt criteriu pentru care patutul din lemn este preferat de multi viitori parinti, desigur, este aspectul lui. Fiind dintr-un material dur, se imbina perfect in dormitor, langa patul matrimonial si mai ales daca acesta este in ton cu restul mobilei.

 

  1. Patutul pliabil (din poliester) 

Acest tip de patut pentru bebelusi este adesea utilizat de cei care nu dispun de foarte mult spatiu in camera, avantajul lui fiind acela ca este pliabil. Fiind confectionat din poliester, este usor de transportat si de mutat dintr-o zona a camerei in alta sau, de ce nu, chiar si in alte zone ale casei. El poate fi intalnit intr-o gama varianta de culori si modele, foarte atractive pentru cei mici.

 

  1. Patutul baldachin

Chiar daca baldachinul este un accesoriu ce se poate achizitiona si separat de patut, trebuie sa stii ca exista numeroase patuturi de tip baldachin care vin deja asamblate impreuna si care au un aspect mult mai placut decat cele separate. Modelele lor sunt diverse si confectionate pentru a fi cat mai atragatoare pentru cei mici. De la jucariile atarnate deasupra, pana la bucati de material cu diferite forme prinse de panza baldachinului. Acest tip de patut este adesea achizitionat datorita faptului ca ofera bebelusului un plus de intimitate si confort.

Acum ca ai aflat care sunt tipurile de patuturi pentru bebelusi din topul preferintelor parintilor, acorda atentie detaliilor in momentul in care vrei sa il alegi pe cel potrivit pentru camera celui mic. Spor la cumparaturi!

Sursa foto: shutterstock.com

   


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*