Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Șicanare în trafic terminată la poliție pentru doi șoferi suceveni

La 01.12.2019, ora 17.27, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că,  pe raza comunei Frătăuții Noi s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat DC Costișa, în proximitatea autovehiculelor ce nu prezentau avarii, doi localnici, unul de 44 de ani și celălalt de 48 de ani.

Cu ocazia audierilor, bărbatul de 44 de ani a declarat faptul că el a condus unul dintre autoturisme, dar nu a existat nici un accident rutier, ci doar o șicanare în trafic, ocazie cu care, a fost lovit cu pumnul de bărbatul de 48 de ani.
Conducătorul auto de 44 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii i-au solicitat celuilalt conducător auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motivând faptul că, nu el a condus autoturismul, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,lovire sau alte violențe” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*