Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr de 18 ani, beat și fără permis, s-a izbit cu mașina într-un gard

Foto: arhiva

La 01.12.2019, ora 04.42, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că, pe str. Nufărului din municipiul Fălticeni s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto pare sub influența alcoolului.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 04.40, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe str. Nufărului din municipiul Fălticeni, un localnic de 18 ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui  imobil.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de
0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*