Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

De ce să alegi un TV Android

Se face din ce în ce mai frig afară, așa că acum este momentul perfect pentru a urmări serialele la care tânjim demult, clipurile înspăimântătoare de Halloween și filmele clasice de sărbători.

Google împreună cu YouGov a analizat modul în care oamenii se mai uită acum la televizor acasă. Între televiziune prin cablu și satelit sau streaming media, uitatul la televizorul arată în prezent altfel decât acum câțiva ani. Și în contextul în care există televizoare mai avansate, mulți caută să își simplifice experiența TV.

Pentru a îți face plăcută experiența în fața televizorului, dispozitivele TV Android vin cu Google Assistant, Google Play Store și Chromecast încorporate pentru un acces ușor la divertisment.

Iată câteva lucruri despre obiceiurile de vizionare TV și cinci sfaturi pentru a te ajuta să te relaxați cu TV Android:

Găsește ceva de urmărit care funcționează pentru întreaga familie

Majoritatea oamenilor urmăresc spectacolele și filmele alături de alte două persoane, în medie. Cu peste 500.000 de filme și emisiuni, pe un TV Android găsești întotdeauna divertismentul perfect pentru ca familia ta să aibă ceva de văzut atâta vreme cât este frig afară. Toate aplicațiile preferate, inclusiv YouTube, Amazon Prime Video și Hulu sunt disponibile pe ecranul mare al unui TV Androit. În plus, Google Play Store de pe TV Android are acces la peste 5.000 de aplicații și jocuri pentru a preveni orice lupte pe telecomandă.

Petrece mai puțin timp căutând și mai mult timp bucurându-te

Cu tot divertismentul fără limite disponibil acum pe internet, spectatorii petrec în medie 11 minute încercând să găsească ceva de urmărit. Nu este de mirare că o treime din participanți au fost frustrați de timpul petrecut în căutarea a ceva interesat de vizionat. Cu asistentul Google încorporat pe dispozitivele TV Android, poți căuta rapid emisiuni și filme în aplicațiile tale, fie că este „Găsiți emisiuni TV înfricoșătoare” sau „Afișați-mi filme de vacanță populare”. 62% dintre oameni au considerat că este mai rapid să își folosească vocea ca să găsească ce vor să urmărească.

Personalizează televizorul după gustul tău și rămâi la curent cu toate emisiunile

Participanții la un sondaj au raportat că au în medie două aplicații de streaming, iar 41 la sută și-au arătat dorința de a reda muzică, în timp ce 35 la sută și-au exprimat interesul pentru a primi știrile și pe marele ecran. Pentru a menține totul organizat într-un singur loc și să nu ratezi niciodată un nou episod, un TV Android îți permite să personalizezi cu ușurință ecranul de acasă pentru a afișa aplicațiile, emisiunile și filmele pentru acces rapid la favorite.

Puteri inteligente

79 la sută dintre participanții la un sondaj doresc să își conecteze casa inteligentă la televizor, astfel încât să poată controla casa de pe marele ecran. În curând, vei putea să îți configurezi propria rutină personalizată cu asistentul Google. De exemplu, poți crea o rutină „showtime” pentru a diminua luminile, a trage perdelele și a porni un thriller, totul din confortul canapelei.

Televizorul ar trebui să fie un aparat simplu și care să nu îți cauzeze stres, iar un TV Android funcționează întotdeauna ca un mod mai inteligent de a privi la marele ecranul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*