Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Cele mai bune laptopuri Toshiba de cumpărat în acest an

Probabil că ai verificat deja cele mai bune laptopuri Toshiba pe eMag sau pe alte magazine online. Dar, deoarece poți cheltui chiar câte mii de lei pentru cel mai bun laptop Toshiba, vei vrea să te asiguri că vei cumpăra unul potrivit.

Așadar, care laptop dintre gama Toshiba este cel mai bun pentru tine? Acest lucru îl vei afla probabil din ghidul nostru de mai jos, care îți va spune tot ce trebuie să știi pentru a deveni un cumpărător informat.

La urma urmei, un cumpărător informat este un cumpărător fericit.

Este important să știi că Toshiba nu mai face laptopuri pentru consumatori și s-a reorientat către laptopurile de business. Lista noastră de mai jos ar trebui să vă ghideze în consecință, astfel încât să poți alege cel mai bun laptop Toshiba pentru bugetul și nevoile tale.

Toshiba Satellite Radius 11 – Cel mai bun laptop Toshiba de intrare

Cauți să economisești bani, dar să primești totuși un ecran tactil pe un laptop hibrid 2 în 1? În general, acesta este un laptop excelent pentru utilizare de bază și o recomandare pentru utilizatorii de nivel de intrare.

Pentru munca obișnuită de birou, utilizarea Excel, Netflix și navigarea obișnuită, este ceea ce aș recomanda. Aceste laptopuri Toshiba Satellite are mai mult decât suficientă viteză de procesare pentru majoritatea utilizării regulate și la birou. Nu mai vorbim de faptul că are un ecran tactil care poate fi rotit la 360 de grade. Dimensiunea ecranului de 11 inci face acest model de Toshiba Satellite foarte ușor. Asta înseamnă că indiferent dacă îl veți folosi în modul laptop sau în modul tabletă, nu ar trebui să existe niciun compromis. Din păcate, tastatura nu oferă într-adevăr un sentiment mecanic și lipsește, de asemenea, o tastatură numerică. Acestea sunt caracteristici la care trebuie să renunți totuși dacă vrei un laptop atât de compact, ușor și cu buget redus. Cu doar 4 GB memorie de bord, vei simți întârzierea atunci când rulezi mai multe aplicații în același timp sau joci jocuri.

Toshiba Tecra A50 – Cel mai bun laptop de înaltă putere

Cauți cele mai bune performanțe de la un laptop de înaltă calitate? Acest model ar trebui să fie alegerea ta de top.

Dacă vrei performanță și nu îți pasă de preț, acesta este laptopul Toshiba pe care îl recomandăm. Cu un procesor de a 7-ea generație i7 cu 16 GB RAM, ești mai mult decât acoperit pe partea de viteză. Aproape orice sarcină este gestionată fără întârzieri sau încetiniri.

Tecra 2018 are o tastatură de dimensiuni complete, cu tastele numerice și un cititor de amprente pentru conectare rapidă, dar și un slot de securitate pentru blocarea computerului atunci când nu este utilizat.

Există două potențiale dezavantaje. În primul rând, în ciuda prețului ridicat, tastatura modelului nu este retroiluminată. În al doilea rând, majoritatea laptop-urilor Toshiba au o capacitate maximă de 256 GB spațiu de stocare.

Toshiba Satellite Radius 12 – Cel mai bun laptop pentru studenți

Vrei un laptop ușor pentru căratul lui la cursuri și care mai are încă specificații excelente? Acest Toshiba Satellite ar trebui să fie alegerea de top pentru cel mai bun laptop Toshiba pentru studenți!

Pentru studenți, primele lucruri de luat în considerare ar trebui să fie mărimea și greutatea. Nu vei vrea să transporți un laptop imens, voluminos, toată ziua.

Toshiba Satellite Radius 12 îți oferă o portabilitate extremă, cântărind mai puțin de trei kilograme. De asemenea, acesta este unul dintre foarte puține modele Toshiba cu un SSD de 512 GB.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*