Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

50 de candidați suceveni s-au înscris la concursul de rezidențiat

Ministerul Sănătăţii organizează concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie la data de 08 decembrie 2019. Concursul se desfăşoară în centrele universitare Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş şi Timişoara.

Înscrierile s-au realizat prin direcţiile de sănătate publică, respectiv prin ministerele cu reţea sanitară proprie. Ocuparea locurilor / posturilor în specialitate se realizează în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor / posturilor publicate la concurs, alcătuindu-se o singură clasificare naţională pentru fiecare domeniu.

50 de candidați și-au depus dosarul de înscriere la concurs la sediul Direcției de Sănătate Publică Județeană Suceava, 27 pentru domeniul medicină, 14 pentru medicină dentară și 9 pentru farmacie.

Pentru examenul de rezidenţiat pe post, în județul nostru au fost publicate două posturi: unul la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în specialitatea medicină fizică și de reabilitare și unul la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret în specialitatea psihiatrie, susține directorul DSP Suceava, Liliana Grădinariu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*