Luni 06 Iulie 2020, Actualizat acum 187 zile 12:00 am

 

Prognoza meteo! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Meteorologii au emis o estimare a evoluției temperaturilor și precipitațiilor în intervalul 18 noiembrie- 1 decembrie. Potrivit ANM, în Moldova, în intervalul 18 -20 noiembrie se vor înregistra temperaturi maxime mai ridicate decât cele specifice perioadei, între 12 și 15 grade,în medie.

Apoi este estimată o răcire accentuată a vremii, spre 1…2 grade. După data de 23 noiembrie, ușor și treptat, temperaturile diurne vor crește, astfel că, până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, se vor atinge în medie 7….8 grade, la scară regională.

Minimele se vor menține ridicate în primele 3 zile de prognoză, când se vor înregistra în medie în jur de 9 grade, pentru ca ulterior o răcire semnificativă a vremii să determine valori în jurul a -3 grade, în medie, în data de 23 noiembrie. Până în ultima zi a intervalului, minimele vor crește treptat, spre 2…3 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 18 –22 noiembrie, apoi va crește din nou începând cu data de 25 noiembrie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*