Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un taximetrist beat criță a distrus trei mașini

Un taximetrist beat criță a distrus trei mașini. El circula, sâmbătă,  pe str. Amurgului din municipiul Suceava cu un autoturism taxi și a avariat două autoturisme parcate.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat autovehiculele implicate în evenimentul rutier și pe conducătorul taxi, un localnic de 39 de ani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 16.11.2019, în jurul orei 06.25, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii spre str. Amurgului din municipiul Suceava, bărbatul de 39 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat pe partea stângă a drumului, pe care l-a proiectat în alt autovehicul parcat în fața sa.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*