Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

FOTO Compartiment de Terapie Intensivă la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, de peste 1.300.000 lei

La Câmpulung Moldovenesc a fost  inaugurat compartimentul de Anestezie și Terapie Intensivă – ATI din cadrul Spitalului Municipal. Compartimentul este compus din 4 saloane, are 8 paturi, fiecare având unitate de transfuzii sangvine. Este dotat cu aparat Roentgen mobil pentru a efectua radiografii la patul bolnavului.

Valoarea investiției este de 1.305.000 lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri proprii de Primăria Câmpulung Moldovenesc și Spitalul Municipal.

Aici, și noi, Consiliul Județean, prin Spitalul Județean de Urgență Suceava, am sprijinit spitalul prin transferul unei instalații de sterilizare. Felicit pe domnul primar Mihăiță Negură și conducerea Spitalului Municipal, pe domnul manager Cătălin Săndulescu. Am fost de fiecare dată alături de Câmpulung Moldovenesc. Ei au trecut și prin momente foarte grele, au avut conturile blocate din cauza ”celebrului” Program Utilități și Mediu, ”opera” pesediștilor. Voi continua să-i sprijin pentru că voi sprijini totdeauna oamenii gospodari, care văd că folosesc rațional banii publici”, a precizat șeful CJ, Gheorghe Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*