Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO Accident cu trei mașini! Șase persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc duminică după-amiază, la intrarea în Gălănești, dinspre Rădăuți. Trei mașini au fost implicate în accident, iar șase persoane au fost rănite.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare si 2 ambulante SMURD, cu sprijinul a 2 echipaje SAJ.

La 20.10.2019, în jurul orei 16.06, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în afara comunei Gălănești, un bărbat de 63 de ani, din comuna Bilca, într-o curbă periculoasă la stânga, a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de o femeie de 48 de ani, din orașul Siret, care circula regulamentar din sens opus, după care a fost proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din orașul Vicovu de Sus.

Din accident a rezultat rănirea gravă a unei femei de 69 de ani, din comuna Bilca, rănirea ușoară a 2 bărbați de 68 de ani, din comuna Bilca, toți pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 63 de ani, dar și rănirea ușoară a unui bărbat de 72 de ani, din orașul Siret, pasager autoturismul condus de femeia de 48 de ani.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul de 63 de ani și negativ pentru ceilalți conducători auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*