Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Accident la intrare în Negostina! Doi șoferi au fost răniți. Unul avea o alcoolemie uriașă

Doi tineri au fost răniți într-un accident rutier care a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, la Negostina, în comuna Bălcăuți.

Potrivit polițiștilor,un bărbat de 32 ani, din orașul Siret, conducea autoturismul din direcția centru sat Negostina către orașul Siret.  În același timp un tânăr de 29 ani, din orașul Siret, conducea autoturismul din direcția oraș Siret către sat Negostina.

La ieșirea din orașulul Siret, pe fondul vitezei excesive și a nepăstrării distanței dintre vehiculele care circulă din sens opus, cele două autoturisme au intrat în coliziune după care au părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului ambii conducători auto au suferit vătămări corporale.

Bărbatul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat urmând a i se recolta probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Și celălalt șofer a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat urmând a i se recolta probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Ambii șoferi au fost răniți.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*