Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO Sucevean de 50 de ani implicat într-un accident mortal pe DN17

Foto: Bistriteanul

Un sucevean de 50 de ani a fost implicat într-un accident mortal care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în judeţul Bistriţa Năsăud.  Accidentul a avut loc pe DN17, pe raza localității Prundu Bârgăului. Au fost implicate trei autoturisme, fiind avariat și un TIR parcat în afara părții carosabile.

Cel care a provocat accidentul a fost un tânăr de 19 ani din Bistrița-Bârgăului. Acesta conducea un autoturism pe direcția Vatra Dornei – Bistrița, a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un tânăr de 22 de ani din Prundu Bârgăului, potrivit Bistriţeanul.ro.  Unul dintre autoturisme a fost proiectat în altul, care circula tot din sens opus, condus de un bărbat de 50 de ani din județul Suceava. Din impact, autoturismul condus de tânărul de 22 de ani din Prundu Bârgăului a fost proiectat într-un TIR care era oprit în afara părții carosabile.

„Traficul rutier pe DN17 a fost blocat, fiind deviat pe o rută ocolitoare de către polițiștii rutieri aflați la fața locului. Polițiștii Serviciului Rutier efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

O cameră de supraveghere din apropiere a surprins momentul impactului. Imaginile sugerează faptul că șoferul care a provocat accidentul gonea cu viteză pe drumul național, impactul fiind unul deosebit de violent. Se pare că tânărul s-a angajat într-o depășire riscantă și nu s-a mai putut redresa.

Autoturismul care venea din spate a încetinit în încercarea de a evita un impact, însă nu a reușit. Mașinile lovite au fost aruncate ca niște popice. Șoferul care a provocat accidentul avea permis de conducere de doar jumătate de an.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*