Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

VIDEO Șoseaua de centură a Sucevei a fost dată în trafic vineri. Vezi cum se circulă!

Vineri, începând cu ora 16.00, a fost dată în trafic Varianta de Ocolire (VO) a municipiului Suceava. Evenimentul a avut loc la km 0, Nodul 1 al VO Suceava (intrarea dinspre Fălticeni), în prezența ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, a directorului general al DRDP Iași, Ovidiu Mugurel Laicu, a prefectului de Suceava, dna Mirela Adomnicăi, alături de reprezentanți ai constructorului și ai administrației locale și județene sucevene.

Reamintim că DRDP Iași a semnat ordinul de execuție a lucrărilor în toamna anului trecut, în urma atribuirii contractului către asocierea de firme câștigătoare a licitației, compusă din Autotehnorom SRL (lider), SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL și SC Calcarul SRL. Contractul are o valoare de 61,2 milioane lei, fără TVA, termenul inițial estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind de 9 luni, în funcție de condițiile meteo.

Ministrul a apreciat seriozitatea constructorului, precum și faptul că acesta a reușit să se încadreze în termenele asumate, în ciuda faptului că lucrările au fost serios întârziate din cauza ploilor abundente din primăvara și vara acestui an. La momentul dării în trafic a VO Suceava, la intrarea dinspre Fălticeni constructorul mai avea de pus la punct unele finisaje la elemente ce țin de siguranța circulației, însă fără a perturba traficul rutier, cu promisiunea că aceste lucrări vor fi finalizate în perioada imediat următoare.

(VIDEO) Cum se circulă pe Varianta Ocolitoare Suceava, dată în trafic astăzi, 27 septembrie 2019

(VIDEO) Cum se circulă pe Varianta Ocolitoare Suceava, dată în trafic astăzi, 27 septembrie 2019

Publiée par DRDP Iasi Oficial sur Vendredi 27 septembre 2019


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*