Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Branduri apreciate de romani, in functie de oferte

Deoarece exista o traditie indelungata in Romania, care mizeaza mai mult pe renumele brandului producator, decat pe calitatea efectiva si testata a produsului, multi dintre romani inca prefera sa achizitioneze diverse dispozitive, accesorii si aparate, pe baza aspectelor pe care le pot afla despre furnizor.

Iata care sunt cateva branduri apreciate cu predilectie la noi, in raport cu utilitatea produselor propuse cumparatorilor:

Gradina

Multi romani isi doresc sa detina masini de tuns iarba Bosch sau Progarden, in special pentru ingrijirea gazonului. Pentru debitare de masa lemnoasa, multi opteaza pentru o drujba Husqvarna sau pentru variantele mai ieftine, de la Ruris.

Totusi, acestea din urma sunt contestate de catre unii utilizatori, care inca raman reticenti la componentele cu eticheta Made in China. Pentru motocultoare, sunt cautate variantele echipate cu motoare Honda si Bertolini.

Scule de mana

E clar ca Bosch detine suprematia cand vine vorba despre surubelnite electrice, bormasini, polizoare unghiulare, rindele electrice, fierastraie sabie si circulare sau chiar nivele laser si telemetre.

Totusi, pe multe dintre aceste segmente, un concurent incontestabil ramane Makita. Pe locuri oarecum secundare pot fi amintite branduri ca Steinhaus, Metabo si DeWalt.

Electronice – electrocasnice

Brandul Philips are o traditie de peste 120 de ani si este un conglomerat multinational in prezent. Cele mai cumparate produse Philips raman televizoarele, electrocasnicele si dispozitivele pentru ingrijire personala.

Pe segmentul aspiratoare, Rowenta este un nume deseori cautat, alaturi de Bosch si de Karcher. Studio Casa si Star-Light constituie alegeri mai putin cunoscute, insa foarte populare in vanzari.

Samsung, Indesit, Electrolux, Beko, Arctic si Whirlpool raman nume de rasunet pentru orice utilizator care cauta o masina de spalat de calitate, un uscator electric sau un dispozitiv 2 in 1.

Electrocasnice mici de bucatarie

Tefal, Philips si Bosch se numara printre cei care produc mixere, cafetiere, gratare electrice si roboti de bucatarie buni – toate accesorii foarte populare in randul utilizatorilor casnici de la noi.

Mai putin cunoscute, insa foarte intalnite ca cifre considerabile in vanzari, datorita preturilor mici si randamentului bun, ar fi brandurile: Star-Light, Heinner, Russel Hobbs si Albatros.

Electrocasnice mari de bucatarie

Hansa, Electrolux, Arctic, Beko, Whirlpool si Samus sunt cele mai des amintite nume cand se pune problema achizitionarii unui nou aragaz, a unei plite incorporabile sau a unui frigider incapator. Zanussi si Heinner se adauga pe segmentul de hote, alaturi de produsele Star-Light.

Smartphone

Samsung incepuse anul 2019 in fruntea clasamentului brandurilor apreciate si cumparate de catre romani, pentru segmentul tablete si smartphone-uri. In ciuda preturilor relativ ridicate, Apple isi mentine un procent bun de useri. Alte nume cautate de catre romani in aceasta categorie mai sunt: Huawei, Xiaomi si LG.

IT&Periferice

Cele mai frecvent achizitionate laptopuri in Romania raman modelele ASUS, HP si Lenovo. Bineinteles, MacBook-urile sunt si ele la mare cautare, fiind preferate de catre fanii Apple. Pentru variantele desktop, se pastreaza cam aceleasi nume rezonante, ca in cazul notebookurilor si al laptopurilor, la care se mai adauga si ofertele Serioux, gata configurate.

Ingrijire personala

Remington, Babyliss, Rowenta si Philips isi disputa locurile fruntase pentru dispozitivele de coafare si trimming facial si corporal, disponibile pe piata romaneasca. Daca vorbim despre produse cosmetice, L’Oreal detine suprematia, insa nu se poate sa nu remarcam si nume mai discrete, dar apreciate de publicul nostru, ca Ivatherm sau Farmec.

Dintre parfumuri, nume rezonante pot fi amintite: Guerlain, Versace, Yves Saint Laurent, Dior, Calvin Klein, Paco Rabanne, Givenchy, Lancome si, incontestabil, Tom Ford.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*