Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

O tânără de 29 de ani și-a luat fiica de cinci ani și a fugit de acasă. Polițiștii o caută

O tânără de 29 de ani, din comuna Bilca, și fiica sa de cinci ani sunt căutate de poliție după ce au dispărut de acasă. Marinela Biatrisa Ursachi și fiica sa Adriana Mihaela  au plecat de acasă pe 13 mai.

Ulterior, Ursachi Marinela Beatrisa și-a sunat rudele și a afirmat că nu dorește să revină acasă.

Semnalmente Ursachi Marilena Biatrisa: înălțime aprox. 160 cm, greutate aprox. 70 kg., ochi căprui, păr blond (scurt), față rotundă, ten măsliniu.
Semnalmente Ursachi Adriana-Mihaela: înălțime aprox. 100 cm., greutate aprox. 30 kg., ochi albaștri, păr blond (lung), față rotundă, ten alb.

La data plecării de la domiciliu numita Uraschi Marinela-Biatrisa era îmbrăcată cu pantaloni și geacă de blugi de culoare albastru-deschis și era încălțată cu pantofi sport, iar fiica sa minoră Ursachi Adriana-Mihaela era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare roz, o geacă de culoare albastru-închis, purta pe cap o șapcă de culoare roz și era încălțată cu pantofi sport.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, este mesajul Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*