Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Accident pe DN17! Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului

La data de  08.09.2019, în jurul orei 02.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din comuna Vama, o femeie de 46 de ani din județul Sibiu, a fost acroşată în partea din spate de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului, după care, a fost proiectată în gardul unui imobil de pe contrasens.

Întrucât în urma accidentului nu au rezultat victime, evenimentul rutier a fost soluţionat iniţial ca și accident rutier soldat cu pagube materiale, însă ulterior, în aceeaşi zi, în jurul orei 12.20, întrucât resimțea dureri, conducătoarea auto s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe timpul cercetărilor, la 08.09.2019, ora 14.00, la sediul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc s-a prezentat un localnic de 20 de ani, care a declarat faptul că, el a condus autoturismul implicat în accident în momentul producerii evenimentului rutier.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*