Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

O nouă zonă de agrement va fi amenajată pe malul râului Suceava cu peste 13 milioane de lei

O nouă zonă de agrement, pe malul râului Suceava, va fi amenajată în municipiul Suceava. A avut loc licitația pentru obiectivul: “Revitalizare spațiu public urban din Municipiul Suceava” (zona de agrement pe malul râului Suceava) și au depus oferte Asocierea General Construct + Art Peisaj din Suceava și firma SC Bucovina SA Suceava.

Valoarea totală a proiectului este de 13.689.729,07 lei.

Pe o suprafață de 15,5 ha vor fi amenajate terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii, locații pentru evenimente, piste pentru biciclete, spații verzi cu gazon natural și plantații florale.

Zona este împărțită în două părți de către podul care traversează râul Suceava. Pe partea stângă a râului va fi o zonă preponderent sportivă, iar pe partea dreaptă va fi o zonă de loisir, de promenadă. Ea cuprinde alei pietonale, terenuri de sport: 2 – de handbal şi volei; 2 de badminton; 1 de gimnastică aerobică; locuri de joacă; o platformă pentru evenimente si activități culturale; iluminat public; sistem Wi-Fi; bănci; coşuri de gunoi; spații verzi; sistem automat de irigații.

Durata de realizare a investiției este de 22 luni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*