Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Au fost inaugurate primele 96 de platforme semiîngropate de gestionare a deșeurilor menajere în municipiul Suceava

Au fost inugurate primele 96 de platforme semiîngropate de gestionare a deșeurilor menajere în Municipiul Suceava.

Inaugurarea s-a făcut, marți, în prezența șefului adjunct de misiune a Ambasadei Finlandei, Anne M’Rabet, a firmei Molok Oy din Finlanda care a furnizat echipamentele moderne pentru aceste platforme, printr-o demonstrație practică la fața locului, la platforma de pe strada Ion Vodă Viteazul, lânga Mănăstirea Sfântul Ioan.

În această săptămână vor fi finalizate toate cele 100 de platforme semiîngropate și până la sfârșitul anului 50 de platforme îngropate, furnizate de aceeași firmă.

„Felicitări operatorului format din Asocierea Diasil SRL și Ritmic SRL din Suceava pentru seriozitatea de care dau dovada în respectarea clauzelor contractuale și pentru achiziționarea de echipamente performante. Platformele cuprind un număr de 6 containere cu o capacitate de 3 mc fiecare, 4 pentru fracție umedă cu capac negru și 2 cu capac galben, pentru fracție uscată, conform instrucțiunilor afișate la fiecare loc de colectare. Facem un apel către suceveni să ne ajute să gestionăm în mod corespunzător aceste echipamente și să păstrăm curățenia orașului”, spune primarul Ion Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*