Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Carambol cu patru autovehicule! Un bărbat a fost rănit

Un carambol cu patru autovehicule a avut loc sâmbătă, în municipiul Suceava.

Gheorghiev S., de 63 ani, din Bulgaria, în timp ce conducea ansamblul auto format din cap tractor marca Volvo și semiremorca marca Schmitz, pe str. Acad. Vasile Grecu, din municipiul Suceava, având direcție de deplasare str. Calea Obcinilor-Șcheia, din cauză că nu a adaptat viteza la condițile de drum cât și a faptului că nu a respectat distanța legală în mers față de vehiculele care circulau în fața sa, a intrat în coliziune față spate cu autoutilitara marca Mercedes Benz, condusă regulamentar de numitul George B., de 70 ani, din sat. Sf. Ilie, comuna Șcheia.

În urma impactului dintre cele două vehicule autoutilitara marca Mercedes Benz a fost proiectată în autoturismul marca VW. Passat, care circula în fața sa, condus regulamentar de Mihai P. de 65 ani, din sat Lisaura, comuna Ipotești, iar acesta a fost proiectat la rândul său în autoturismul marca Dacia Logan care circula de asemenea, în fața sa condus regulamentar de Petru T., de 32 ani, din municipiul Suceava.

George B. a fost rănit și transportat la spital. Toți cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*