Vineri 10 Iulie 2020, Actualizat acum 191 zile 12:00 am

 

Ambasadorul Chinei, Jiang Yu, în vizită oficială la Suceava

Excelența Sa Jiang Yu, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România, va efectua o vizită oficială în județul Suceava, în perioada 13-14 august 2019, la invitația Casei Româno-Chineze Suceava.

Excelența Sa Yu Jiang va avea întâlniri la cel mai înalt nivel cu oficialitățile locale, urmând să fie primită de Gheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava, de  Ion Lungu, Primarul municipiului Suceava și de Ovidiu Ilisei, președintele UGIR filiala Bucovina Suceava.

„Această vizită este extrem de importantă pentru că, așa cum a spus Excelența Sa Yu Jiang, parteneriatul Chinei cu România trebuie consolidat în permanență, iar schimbările internaționale nu trebuie să pericliteze relațiile dintre cele două țări”, susține Alexandra Mihaela Nichitean, Vicepreședinte, Casa Româno-Chineză Suceava.

Scopul acestei vizite este de aprofundare a relațiilor dintre instituții, de consolidare a relațiilor de prietenie și de identificare a oportunităților de dezvoltare a relațiilor comerciale și instituționale dintre cele două țări.

În cele două zile pe care le va petrece în Suceava, Excelența Sa  Jiang Yu, va aborda teme privind dinamizarea relațiilor comerciale bilaterale, mecanisme de identificare a partenerilor de afaceri și posibilitatea atragerii de investiții și finanțări în regiunea Moldovei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*