Miercuri 12 August 2020, Actualizat acum 224 zile 12:00 am

 

Voluntar al ISU Suceava, mort în cumplitul accident de la Vicovu de Jos. „Nu bănuiam că vom lucra zeci de minute pentru a extrage chiar trupul colegului nostru”

Tânărul care a murit în accidentul cumplit de la Vicovu de Jos, duminică dimineață, era voluntar al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava.

Silviu Covașă, din comuna Frătăuții Vechi, conducea autoturismul marca VW Golf pe DN 2H, pe raza localității Vicovu de Jos. După o curbă la dreapta, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens apoi pe acostamentul din partea stângă a carosabilului, unde a lovit un cap de pod.

Duminică dimineață, chiar înainte de ieșirea din tura de noapte, plină de evenimente neplăcute și parcă prevestitoare, am primit un apel pe 112, prin care se anunța despre o mașină intrată într-un cap de pod, la Vicovu de Jos, cu șoferul rămas încarcerat… Nici nu bănuiam că vom lucra zeci de minute pentru a extrage chiar trupul colegului nostru, SILVIU COVAȘĂ, voluntar ISU, prins în ghearele morții, între fiarele contorsionate ale mașinii…

Acesteau nu au mai vrut să-i dea drumul, nici după prelungitele manevre de resuscitare… Suntem triști, pentru că știm cât de mult își dorea să devină salvator… S-a antrenat cot la cot cu cei mai buni profesioniști și a dat dovadă că poate oricând să se alăture echipei noastre, și să facă față cu brio. Acum, însoțit de lacrimile celor care l-au cunoscut, va intra în rândul salvatorilor din Cer… Dumnezeu să te ierte, SILVIU, iar Maica Domnului să-i aline pe toți ai tăi, pe care i-ai lăsat cu inima frântă de durere! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în pace!”, este mesajul transmis de ISU Suceava.

FOTO Tragedie! Un tânăr de 25 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina într-un ca de pod


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*