Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Trei persoane rănite într-un carambol cu o ambulanță și două mașini

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intrarea în localitatea Păltinoasa.

Vasile C., de 52 de ani, din Panaci, conducea un autoturism Mercedes Benz, pe DN 17, iar când a vrut să vireze la stânga pentru a intra în stația peco, nu a acordat prioritate ambulanței Renault Master ce avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, condusă regulamentar de către Gheorghe Mircea G., de 36 ani, din comuna Todirești, pe aceeași direcție de mers și  a fost acroșat ușor de ambulanță, în partea din dreapta spate. După impactul dintre aceste două autovehicule până ca ambulanța să se oprească, a fost acroșată în partea din stânga spate de către autoturismul Renault Megane, condus de către Cristian K., de 18 ani, din municipiul Suceava, care nu a păstrat o distanță suficientă față-spate, față de ambulanță ce circula în regim prioritar, cu partea din față a acestuia.

Trei persoane au fost rănite: un tânăr de 19 ani din comuna Vicovu de Jos, pasager pe bancheta spate a autoturismului Renault Megane, dar și doi pasageri din ambulanță,  toți fiind transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.

Niciunul dintre șoferi nu era băut.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*