Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Biciclist rănit după ce a fost acroșat de un camion care transporta mixtură asfaltică

Un biciclist de 66 de ani, din comuna Dorna Arini, a fost rănit după ce a fost acroșat de un camion care transporta mixtură asfaltică, condus de un bărbat de 27 de ani, din județul Bacău.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, pe DN 17 B. Camionul circula din direcţia Broşteni spre  Vatra Dornei, iar într-o zonă  unde circulația se desfăşoară pe un singur sens de mers, întrucât drumul este în lucru, a acroşat cu aripa de la roata stânga spate pe biciclistul Simion V., de 66 de ani, din comuna Dorna Arini, care circula din sens invers cu bicicleta, pe marginea carosabilului.

După ce a acroşat biciclistul, conducătorul autoutilitarei și-a continuat deplasarea pe o distanţă de 300 de metri până în locul unde se turna covorul asfaltic, iar ulterior în urma controalelor efectuate de către polițiști, acesta a fost depistat în trafic pe raza comunei Crucea.

Șoferul nu era băut, dar biciclistul avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*