Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Doar doi profesori suceveni au obținut 10 la titularizare. Vezi cine sunt!

Doar doi profesori suceveni au obținut 10 la examenul de titularizare. Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele înregistrate de candidații care au susținut proba scrisă a concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar – sesiunea 2019. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.

La Suceava, au obținut 10: Alexandra Blîndu, din Moare Nica, care a susținut testarea pentru un post de educatoare, și Elena Chimniuc, din Brodina de Jos, care a susținut testarea pentru un post de învățătoare.

287 de note au fost între 7 și 9.99, iar 229 de note au fost între 5 și 6,99. Note sub 5 au fost 138.

În total, au fost 657 de candidați. Procentul notelor peste 7 este de 43,98% și procentul notelor peste 5: 78,84%.

VEZI AICI REZULTATELE OBȚINUTE DE PROFESORII SUCEVENI!

Titularizarea este angajarea într-o școală, pe o perioadă nedeterminată. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.

Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*