Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO Accident cu trei victime! Un tir și un camion s-au ciocnit

O coliziune intre un autotren si un autocamion a avut loc miercuri dimineață, pe raza localității Poiana Stampei. Trei persoane au fost rănite, una din Tir și două din camion. O persoana din camion a rămas incarcerata si pompierii au intervenit pentru descarcerare.

„Intervin doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, 2 ambulante SMURD si un echipaj SAJ. Persoana incarcerata a fost extrasa si preluata de echipajul SAJ. Celelalte doua persoane sunt in drum spre CPU Vatra Dornei, cu ambulantele SMURD. Toate cele trei persoane sunt constiente, cu traumatisme multiple in urma accidentului rutier”, potrivit ISU Suceava.
Un bărbat de 31 de ani, din oraşul Buziaș, localitatea Silagiu, judeţul Timiș, în timp ce conducea autoutilitara marca Volvo, ce tracta semiremorca, pe DN 17 Poiana Stampei, din direcţia Bistrița către Vatra Dornei, pe un sector de drum în pantă, într-o curbă ușoară la stânga, a intrat în depășirea unui autocamion, fără să se asigure corespunzător și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara marca Mercedes care era condusă regulamentar de un bărbat de 37 de ani, din comuna Gorbănești, județul Botoșani.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto și vatamarea ușoară a pasagerului din Mercedes, de 50 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, care au fost transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei.

Niciunul dintre șoferi nu era băut.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*