Duminică 12 Iulie 2020, Actualizat acum 193 zile 12:00 am

 

146 de locuri libere au rămas la liceele din județul Suceava. Vezi la ce specializări

146 de locuri libere au rămas în liceele din județul Suceava după repartizarea computerizată. Cele mai multe locuri, respectiv 21, sunt la specializarea Construcții, instalații și lucrări publice la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni.

VEZI AICI locurile libere rămase!

Aproximativ 5.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a din judeţul Suceava au aflat vineri, la ce licee au fost admiși în urma repartizării computerizate. Șapte dintre elevi au fost admiși cu media 10 la liceu.

Alexia Babliuc de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” a fost repartizată la același colegiu, Theodora Elena Bărbuță, de la Școala gimnazială „Regina Elisabeta” din Rădăuți a intrat cu 10 la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Filip Fabian Ciocan, de la Școala nr.1 Gura Humorului a intrat la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului,  Andrei Lupeș, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, a intrat cu 10 la același colegiu, Ilinca Mareș de la Școala Gimnazială Humoreni a intrat la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Raluca Elena Sandu de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni a intrat cu 10 la același colegiu, iar Alexia Maria Schipor, de la Școala nr. 1 Vicovu de Sus, a intrat la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava.

Vezi AICI rezultatele repartizării computerizate!


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Lili says:

    Mai lasati ne cu notele de 10.sunt niste chestii super umflate si aranjate!!! Vedeti de vei vare intta cu 2,3 la licee si nu se fave nimic.. Trebuie taiate clasele de liceu la Licee precum Petru Musat unde nu ia niciunul Bac ul dar se fac clase in continuare.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*