Sâmbătă 13 Aprilie 2024, Actualizat acum 103 zile 12:00 am

Urmărire în trafic, la Vicovu de Sus, după un șofer de 32 de ani

Un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Calea Cernăuți, pe raza orşului Vicovu de Sus, la data de 08 iulie  2019, în jurul orei 02:15, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto, la observarea echipajului de poliție, a virat brusc stânga,  oprind în parcarea unei societăți comerciale de pe strada Calea Cernăuți.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 32 ani din oraşul Vicovu de Sus. Fiind într-o stare vădită de ebrietate, acesta a refuzat să prezinte documentele personale și ale autoturismului și nu a respectat indicațiile polițistului rutier de a coborî din autoturism, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestuia și conducerea sa la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*