Vineri 18 Octombrie 2019, Actualizat acum 290 zile 12:00 am

 

Casa de Pensii Suceava a început distribuirea biletelor de tratament. Vezi spre ce stațiuni!

La Casa Judeţeană de Pensii Suceava, a început distribuirea biletelor de tratament, din seria IX a acestui an. Pentru această serie, au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava un număr de 311 bilete de tratament. Plecarea în staţiune se va face în intervalul 18.07.2019- 22.07.2019.

Cele 311 bilete de tratament alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava vizează următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Buziaş, Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia,Nicolina, Ocna Sugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Sovata, Târgu Ocna,Techirghiol, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Eforie Nord,Călimăneşti, Felix, Covasna şi Tuşnad.

Listele cu repartiţia biletelor de tratament au fost afişate atât la sediul instituţiei cât şi pe pagina de internet.
Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament, se pot prezenta la sediul instituţiei cu biletul de trimitere-formular în regim special, de la medic, buletinul/ cartea de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii iunie 2019.

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, atrage atenţia asupra faptului că la ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri exceptionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*