Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Emi a murit înecat în râul Suceava. Prietenii acestuia sunt în stare de șoc. „Trebuia sa ne bucuram de ziua ieri”

Adolescentul de 15 ani, care a murit înecat, duminică, în râul Suceava, este plâns de colegi, prieteni, rude.

Emanuel Elisei a mers la scăldat împreună cu niște prieteni, pe raza comunei Dărmănești. La un moment dat, acesta a sărit în  apă și imediat a strigat către cei de pe mal că nu mai are aer.

Un prieten de-al său, care era deja în apă, a încercat să-l salveze însă nu a reușit, prietenul său fiind tras
de curenți la fund și cu toate încercările nu a mai putut fi scos din apă.

Scafandrii au găsit trupul acestuia la aproximativ 5 m în aval de locul unde acesta s-a scufundat în apă.

Trebuia sa ne bucuram de ziua ieri, a fost o zi frumoasă…ne-am distrat, am spus ca va fi frumos, nimic nu părea să ne strice buna dispozitie, pe drum te’am tot intrebat, de ce esti asa retras, de ce esti atat de tacut..începeai sa râzi si spuneai ca nu ai nimic, si te-am crezut, nu aveam de unde sa stiu ca se ma intampla asa ceva..? Imi cer scuze ca nu am putut face mai mult de atat… Drum lin către ceruri prieten drag, nu am sa te uit niciodata, ai fost un om foarte bun, si regret ca nu mai esti printre noi…Dumnezeu sa te ierte!”, spune un amic al lui Emi.

„Dumnezeu sa te ierte!Imi va fi dor de tine sa sti ca te iubesc ff mult imi pare ff rau ca nu mai esti sa ne ascultăm unul pe celălat cu probleme noastre…Ne va fi dor de tine si te iubim”, este un alt mesaj transmis de o prietenă.

„ Dumnezeul sa il ierte… A fost o persoana super de treaba… Foarte mare pacat ca sa intamplat asa ceva… Doamne ia si odihnestel pe acest prieten care sa dus asa repede”, spune un alt prieten.

FOTO & VIDEO Tragedie! Un băiat de 15 ani a murit înecat în timp ce se afla la scăldat (Update)


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*