Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Peste 6.500 de elevi suceveni susțin Evaluarea Națională

Probele scrise ale Examenului de evaluare națională pentru absolvenții clasei a VIII-a vor avea loc în zilele de 18 iunie 2019, la Limba  și literatura română  și 20 iunie 2019, la Matematică.

În județul Suceava sunt înscriși pentru a susține aceste probe un număr de 6586 de elevi. Examenul va fi organizat în 158 de centre de examen. Pentru evaluarea lucrărilor  au fost constituite două Centre zonale de evaluare: la școala Gimnazială Nr. 1 Suceava  și la  Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, cu mențiunea că județul Suceava va evalua lucrările dintr-un alt județ, iar tezele elevilor din județul Suceava vor fi corectate într-un județ desemnat de Comisia Națională de Organizare a Evaluării Naționale.

Conform metodologiei de examen,  la sediul ISJ Suceava a avut loc tragerea la sorți a membrilor comisiilor din Centrele zonale de evaluare și instruirea membrilor din Centrele de examen.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Doru says:

    Cel mai naspa liceu unde la urma mai ramai si corigent sau repetent este Liceul Alimentar. I3. SI clasele sunt naspa si care ajung in microsura e nasol rau.-pute si e dezastru.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*