Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Bărbat reținut după ce a produs un accident rutier. Avea o alcoolemie uriașă

La data de  08 iunie 2019, în jurul orei 21.55, în timp ce conducea autoturismul pe DC Ostra, în interiorul comunei, datorită neadaptării vitezei la condiţii de trafic pe timp de noapte și a faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, un localnic de 34 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de o femeie de 33 de ani din aceeași localitate, care se afla staţionat în faţa unui imobil.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto de 33 de ani, care a fost transportată la spitalul pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii și de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 34 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducere unui vehicul sub influența alcoolului”, bărbatul de 34 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*