Vineri 07 August 2020, Actualizat acum 219 zile 12:00 am

 

Percheziții la Suceava și Bacău! Trei persoane duse la audieri

La data de 21 mai 2019, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară în cadrul unui dosar penal aflat în lucru, din care 4 pe raza județului Suceava și 2 pe raza județului Bacău, fiind vizate diferite locații folosite pentru depozitarea țigărilor de contrabandă de proveniență extracomunitară.

Cele 720 de pachete cu țigări de proveniență extracomunitară identificate cu ocazia perchezițiilor, au fost indisponibilizate, urmând ca, pentru această cantitate cât și pentru țigările de contrabandă capturate pe timpul monitorizării, să fie calculate sumele cu care a fost prejudiciat bugetul consolidat al statului, în vederea aplicării măsurilor asiguratorii.

De asemenea, urmare a activităților desfășurate, trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 41 de ani din județul Bacău, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităților infracționale, precum și tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*