Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

O tânără din Suceava a încercat să mituiască un polițist de la Serviciul de Permise pentru a o programa mai repede la proba practică pentru permis

O femeie de 31 de ani, din Suceava, a încercat să mituiască cu 100 de euro un polițist de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor pentru a o programa mai repede la proba practică pentru obținerea permisului.

La data de 15 mai 2019 Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, faţă aceasta pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

În ziua respectivă, o femeie în vârstă de 31 de ani se afla în incinta sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava, în sala de examinări teoretice.
În aceste împrejurări, inculpata a oferit unui ofiţer de poliţie cu funcţie de conducere din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava suma de 100 Euro, formată din două bancnote în cupiură de 50 Euro, pentru ca lucrătorul de poliţie să urgenteze îndeplinirea unui act ce intră în atribuţiile de serviciu, respectiv să îi urgenteze programarea susţinerii probei practice a examenului de obţinere a permisului de conducere auto, în condiţiile în care perioada comunicată ca fiind disponibilă pentru susţinerea probei era septembrie pentru Mun. Rădăuţi şi iulie pentru Municipiul Suceava.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*