Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Audi A8, burdușit cu țigări de contrabandă, găsit abandonat într-o pădure

În ziua de 15 mai a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 18.00, lucrătorii au depistat pe raza localității Costileva de Sus, jud. Suceava, într-o zonă împădurită, un autoturism marca Audi A8 abandonat, care nu își justifica prezența în zonă.

Din primele verificări, în autoturism au fost observate mai multe colete care conțineau țigări, fapt pentru care a fost transportat la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Drept urmare, în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 12.335 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 144.300 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar în continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*