Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Trei bărbați prinși cu un Audi plin cu țigări de contrabandă

În ziua de 14 mai a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Siret, județul Suceava, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 15.00, lucrătorii  au oprit în trafic pentru control, pe pe raza localităţii Bălcăuţi, jud. Suceava, un autoturism marca Audi înmatriculat în Polonia, în care se aflau trei bărbaţi, doi cetăţeni ucraineni şi unul cu dublă cetăţenie româno-ucraineană.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagaj, în portiere, precum şi în spaţii special amenajate sub roata de rezervă şi bancheta din spate a autoturismului, mai multe pachete cu țigări, de provenienţă ucraineană.

Având în vedere cele constatate, s-a luat măsura conducerii celor trei bărbaţi împreună cu autoturismul în cauză la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în urma efectuării unui control amănunțit, au fost descoperite 2.989 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 34.971 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul în valoare de 6.500 lei, folosit la transportul țigărilor, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*