Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Seminarul internațional de prezentare al bunelor practici în domeniul incluziunii migranților, la Suceava

Vineri, 10.05.2019, în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, s-a desfășurat ”Seminarul internațional de prezentare al bunelor practici în domeniul incluziunii migranților” organizat de către Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Suceava.

Acest eveniment a avut ca și scop diseminarea activităților proiectului “Integration by social and digital learning- ISDL”, proiect cofinanţat de Uniunea Europeană prin programul ERASMUS + și totodată de a facilita un schimb de bune practici între profesioniști care activează în domeniul sprijinirii angajării pe piața muncii și integrării sociale a persoanelor vulnerabile cu accent pe migranți. Proiectul ISDL se axează pe nevoia populației migrante și a șomerilor din diferite țări și este dezvoltat din convingerea că incluziunea și integrarea socială reușită depind de disponibilitatea căilor de învățare susținută a adulților care promovează în mod specific sensibilitatea culturală și alfabetizarea digitală.

În cadrul seminarului au fost prezenți reprezentanți din cadrul ONG-urilor active în domeniul incluziunii migranților , reprezentanți ai autorităților publice locale implicate activ în acest proces și cei șase parteneri din cadrul proiectului, organizații din Polonia- Euro-Idea, BIS, Italia- Euro-Net, Turcia- KIRSEHIR IL MILLI EGITIM MÜDÜRLÜGÜ, România-Bucovina Institute și Germania – KNUEPFWERK E.V. Partenerii au prezentat audienței exemple de bune practici în integrarea migranților, care se regăsesc și în cadrul ghidului final de bune practici dezvoltat în cadrul proiectului.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Lulu says:

    Frecatori de menta acești reprezentati ai unor institutii bugetare… Politie, prot. Copilului-nepoata comunistului de partid Horodnic, Avocatul poporului fata lui Pavaleanu, Gafiuc care papa banii ONG…, s au gandit sa se dea la ziar…!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*