Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO El este individul care a înșelat o tânără cu 755 de lei prin metoda Șmen

Individul care a înșelat o tânără de 25 de ani, la Câmpulung Moldovenesc, prin metoda Șmen, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Cine poate da relații despre el, poate suna la 112, pentru a ajuta la identificarea lui.

Vă reamintim că la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc s-a prezentat o tânără de 25 ani, localnică, care a sesizat faptul că a fost înșelată de un bărbat necunoscut cu suma de 755 lei cu ocazia înțelegerii lor de schimbare a sumei de 350 euro.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că la 22.04.2019, în jurul orei 10.30, persoana vătămată s-a deplasat în zona urbană a municipiului Câmpulung Moldovenesc cu intenția de a schimba suma de 350 euro.

În timp ce se afla în apropierea unei case de schimb valutar de pe str. Calea Transilvaniei a fost abordată de o persoană de sex masculin necunoscută, care i-a propus o tranzacție de schimb mai avantajoasă.
Persoana vătămată a fost de acord, iar în cadrul convenției a fost păgubită de suma de 755 lei de către autorul necunoscut, care prin metoda șmen a tras din suma de 1625 lei, valoarea mai sus precizată, fără ca persoana vătămată să-și fi dat seama, decât la momentul la care a ajuns la locuință.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Tânără înșelată cu 755 de lei prin metoda Șmen


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*