Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Un bărbat are interzis să se apropie de mama sa după ce a bătut-o cu o cârjă metalică

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Moldovița, are interzis să se apropie de mama sa pentru câteva zile după ce a bătut-o cu o cârjă metalică.

Totul s-a petrecut pe 30 aprilie, când, pe fondul unui conflict mai vechi, femeia de 80 de ani a fost agresată de fiul său, în timp ce se afla acasă.

Bătrâna a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„În urma celor constatate la fața locului, la solicitarea victimei, a fost emis ordinul de protecție provizoriu din 30.04.2019, valabil până la 05.05.2019, prevederile acestuia fiind aduse atât la cunoștința persoanei vătămate, cât și a agresorului și a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie””, spun polițiștii.

Polițiștii suceveni desfășoară în perioada 03 aprilie – până pe 15 iunie a.c., campania de prevenire „PRIMĂVARA SIGURANȚEI”. Campania are ca scop prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și a celor cu violență, în special în contextul Sărbătorilor Pascale dar și a minivacanței de 1 Mai. Totodată, în subsidiar se urmărește și siguranța în familie și prevenirea actelor de violență domestică în vederea asigurării unui climat familial liniștit.

La nivelul IPJ Suceava au fost dispuse măsuri suplimentare pentru perioada 27 aprilie – 02 mai, fiind identificat riscul escaladării unor stări conflictuale intrafamiliale, pe fondul geloziei, consumului de alcool, întoarcerii din străinătate a unor rude sau parteneri.
În acest sens, toți polițiștii care asigură intervenția la evenimente au fost reinstruiți cu privire la procedura ordinului provizoriu de protecție.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*