Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină

O femeie de 73 de ani, din comuna Zamostea, a ajuns la spital, în a treia zi de Paște după ce a fost lovită de o mașină.

Din cercetările polițiștilor,  s-a stabilit că în jurul orei 19.00, femeia de 73 de ani din comuna Zamostea, se deplasa pedestru pe partea dreaptă a D.J. 291 A, pe raza comunei Zamostea, din direcția Zvoriștea – Siret, iar la un moment dat a intenționat să traverseze fără să se asigure, moment în care a fost accidentată ușor de către un autoturism.

Conducătorul autoturismului a oprit, iar în urma discuțiilor purtate cu femeia, aceasta a declarat verbal că nu a suferit leziuni, plecând de la faţa locului fără să anunţe poliţia.

După incident femeia de 73 de ani s-a deplasat la domiciliul său, a avut o discuție cu fiul ei, și întrucât acuza dureri la un picior, acesta a apelat SNUAU 112, sesizând evenimentul.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară afemeii de 73 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru investigaţii suplimentare.
Femeia de 73 de ani a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma investigaţilor s-a stabilit că femeia a fost acroşată de autoturismul condus de către un tânăr de 22 ani, din comuna Ipoteşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă,, și „părăsirea locului accidentului”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*