Luni 09 Decembrie 2019, Actualizat acum 342 zile 12:00 am

 

Un sucevean care a încercat să se sinucidă în Vinerea Mare, salvat de polițiști

Un sucevean de 29 de ani, care a încercat să se sinucidă în Vinerea Mare, a fost salvat de polițiști.  Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin S.N.U.A.U.112 de către un bărbat din comuna Fântânele despre faptul că, fratele său de 29 ani, din aceeași localitate, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Suceava, i-a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil, în jurul orei 16.20, iar din acel moment a dispărut, nu mai răspunde la telefon iar locuința acestuia este descuiată, cheile și documentele personale fiind în interiorul locuinței.

S-au constituit de îndată două echipe operative, iar patrula de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a procedat la căutarea persoanei în cauză, care a fost identificată la scurt timp în zona Castelului de Apă, de pe raza Cartierului Burdujeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având asupra sa un cablu electric (tip alimentare) cu care intenționa să săvârșească un act suicidal.

Ținând cont de gravitatea situației și starea psihică a bărbatului, polițiștii l-au abordat cu tact, au purtat discuții cu acesta și l-a momentul oportun au intervenit, prelundu-l ulterior în autospeciala de poliție.
Cel în cauză a fost condus înapoi în locuință, de unde s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță pentru internarea acestuia. La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, care i-a acordat primul ajutor dar și rudele persoanei în cauză.

Polițiștii atrag atenția cu privire la consumul de alcool și efectele sale, mai ales în perioada sărbătorilor generând riscuri sporite în sfera gestionării unor situații personale. Actele necugetate stimulate de consumul de alcool nu fac decât să aducă durere celor dragi și au urmări ireversibile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*