Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Primarul din Dumbrăveni: Unul dintre președinții partidelor din opoziție își permite să-i spună bunicului meu că-i ciumă roșie

Primarul comunei Dumbrăveni, social democratul Ioan Pavăl, a declarat, joi, la ședința Comitetului Executiv al PSD, că localitatea pe care o conduce se poate lăuda cu proiecte importante datorită guvernării social democrate.

„Unul dintre președinții partidelor din opoziție își permite să-i spună bunicului meu de 97 de ani, care întâmplător a murit anul trecut că-i ciumă roșie. Bunicul meu, care a fost în război, a fost prizonier, a venit acasă și a crescut 7 copii și avea 140 de nepoți, și-a permis Ludovic Orban să-i spună că-i ciumă roșie. Tatăl meu, care a lucrat toată viața șofer, nu a fost nici ministru, nici inginer, a crescut împreună cu mama mea 9 copii și pentru că m-a votat pe mine l-a făcut ciumă roșie. E posibil așa ceva? Mama mea, care a muncit la CAP toată viața ei și are o pensie de CAP, mică, pentru că știți contribuția la pensie la CAP, a crescut 9 copii și Ludovic Orban spune că-i ciumă roșie. Stau și mă întreb, oare cum Partidul Social Democrat a permis să nu facă diferență între primari, în județ? Și vă spun, domnule președinte Liviu Dragnea, că anul trecut, din cele 114 localități din județul Suceava, una singură nu avea proiect. Atât. O singură localitate nu a avut proiecte prin Ministerul Dezvoltării sau compania de investiții. Partidul Social Democrat a dat la toată lumea. Mi-aduc aminte în 2008- 2012 am trăit din sponsorizări”, a spus primarul comunei Dumbrăveni, care a precizat că nu este posibil ca social democrații să fie considerați „ciumă roșie” în condițiile în care partidul nu a făcut discriminări.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*