Luni 24 Februarie 2020, Actualizat acum 54 zile 12:00 am

 

VIDEO Tânără din Rădăuți ucisă de fostul iubit orbit de gelozie

Foto: Opinia Timisoarei

Patru copii au rămas orfani după ce mama, o femeie din Rădăuți, le-a fost ucisa cu sange rece de un bărbat cu care aceasta avusese o relație și care, imediat dupa teribila crima, a disparut, iar zeci de politisti au incercat ore in sir sa-i dea de urma, scrie Opinia Timisoarei.

Nenorocirea s-a petrecut marti dupa-amiaza pe o banca in zona Garii de Nord in dreptul unui bloc dormitor al angajatilor CFR din depou, unde si tanara locuia.

Femeia de 30 de ani a fost atacata cu cutitul de barbatul de care se despartise nu demult. Acesta i-a aplicat 4 lovituri. Lama cutitului i-a strapuns plamanii si zona cervicala.

Femeia si-a dat ultima suflare la scurt timp sub ochii unei prietene care a asistat neputincioasa la scena sangeroasa. Politistii au scotocit zona depoului din Gara de Nord si cele invecinate in incercarea de a-l prinde pe fugar. Tanara era din Radauti, judetul Suceava, si lucra ca femeie de serviciu la firma ce asigura curatenia in vagoanele de tren, iar fostul ei iubit era somer de doua luni de cand i se desfacuse contractul de munca de la aceeasi societate. Nu s-a impacat cu gandul ca tanara a deci sa se desparta de el. Ba mai mult, aveau impreuna un copil de numai 2 ani, care se afla intr-un centru de plasament. Iar femeia ucisa mai are alti 3 copii mici, din alte relatii, care sunt, de asemenea, in grija statului.

Miercuri dimineata, politistii de la Transporturi Feroviare l-au descoperit pe fugar tot in Gara de Nord, confirmand zicala potrivit careia ‘criminalul se intoarce intotdeauna la locul crimei’.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*