Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ștefan Mandachi, antreprenorul care a făcut metrul de autostradă de la Suceava, are un nou proiect. „Cu siguranţă, ştiu ei mai bine cine sunt vinovaţi”

Antreprenorul Ştefan Mandachi, devenit cunoscut după ce a construit primul metru de autostradă din Suceava şi a generat un fenomen naţional, are un nou proiect, de data aceasta artistic.Mandachi vrea să facă un documentar despre morţii de pe şoselele din România, scrie Mediafax.

“Impreuna cu echipa mea (prieteni, colaboratori, experti) lucram la un proiect nou.

Vom incepe pregatirile pentru un film documentar de lungmetraj care are ca teme:- tragediile care se repeta in Romania de 30 ani din cauza accidentelor rutiere si a nesimtirii celor care au condus Romania
– zona de confort si nepasare a romanilor
– importanta unui pas mic de furnica pentru o tara intreaga
– reactivarea constiintei romanilor
– coruptia si politicul care contamineaza curajul oamenilor”, anunţă pe Facebook Ştefan Mandachi.

El vrea să le ia interviuri oamenilor politicienilor, dar şi altor voci din societate, care fie l-au susţinut, fie l-au criticat.

“Va urma o perioada de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a incerca sa depistam cine sunt vinovatii pentru moartea a 2.000 oameni anual (multi nevinovati) . Cu siguranta, stiu ei mai bine cine sunt vinovatii.

Asta nu inseamna ca imi voi incalca promisiunea ca nu voi face politica vreodata in aceasta viata.

Un film documentar inseamna DOCUMENTARE, de aceea este ilogic sa excludem din cercetare oameni politici”, isi explica demersul Stefan Mandachi.

Acesta are de gand sa calatoreasca mult in Romania, incepand din iubita lui Bucovina si va duce mesajul sau la cat mai multi romani.

“Astept cat mai multe sugestii din partea voastra. Ma intereseaza marturia oamenilor care au pierdut oameni dragi in accidente rutiere sau si-au distrus vietile din cauza drumurilor dezastruoase.

Astept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locatii, evenimente, intamplari, decese, nervi, situatii absurde, cu care sunt sigur ca va confruntati multi dintre voi.

Ai fost la un pas sa-ti pierzi viata tu sau vreun apropiat? Ai surprins vreun eveniment? Orice idee, fotografie, imagini pot deveni subiectul filmului. Astfel iti cunoastem povestea si o ducem mai departe.

Noi facem filmul! Impreuna. #sieu #situ #sinoi”, conchide Mandachi.

Ştefan Mandachi a fost iniţiatorul unui fenomen de amploare din România: Patronul de restaurante a construit un prim metru de autostradă în Moldova şi a declanşat protestul #şîeu, când toţi românii au ieşit în stradă, timp de 15 minute, pe data de 15 martie, pentru a transmite că România vrea autostrăzi.

Postarea lui Mandachi a adunat până acum peste 2.000 de like-uri, 160 comentarii şi 200 de distribuiri pe Facebook.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*